Cortenstaal boomring kopen?

Je tuin indelen in verschillende zones en diverse vormen creëren die leiden tot een speelse inrichting? Door de veelzijdigheid van Cortenstaal kun je dit materiaal op allerlei manieren gebruiken en een levendige sfeer creëren. Bekijk bijvoorbeeld onze Cortenstaal boomring die is uitgevoerd in diverse stijlen en maten. Bekijk hieronder ons aanbod.

Boomring cortenstaal 10cm hoog
Boomring cortenstaal 20cm hoog
Cortenstaal boomring 30cm hoog

BOOMRINGEN MET DUBBELE RAND IN 2 DELEN

Een speelse en levendige tuinindeling

Bestaat je tuin uit verschillende zones die je wilt verdelen met afscheidingen? Cortenstaal is erg geschikt om hiervoor te gebruiken. De hoge kwaliteit van het materiaal gaat er niet op achteruit wanneer het in aanraking komt met vocht of temperatuurverschillen. Komt het in direct contact met groen, dan zal dit geen effect hebben op de gezondheid van de planten en bomen. Andersom wordt ook het Cortenstaal niet aangetast.

 

Om te zorgen voor een mooie indeling van je tuin helpen we je graag op weg met onze Cortenstaal boomring. Deze is uitgevoerd in verschillende vormen en hoogtes. Plaats je de ring om een boom, dan zorgt het voor een strakke en sfeervolle uitstraling. Bekijk ook onze vuurschalenborderranden en plantenbakken waarmee je de verschillende zones in je tuin nog beter uit laat komen. Het samenspel van verschillende Cortenstaal elementen maakt van je tuin een sfeervol en levendig geheel.

 

Functionele Cortenstaal boomringen

Laat je een Cortenstaal boomring in je tuin plaatsen, dan draagt dit niet alleen bij aan een sfeervolle uitstraling. De boomring heeft ook een praktische functie doordat het de aarde rondom de boom afscheidt van omliggende grond. Heb je bijvoorbeeld een gazon met daarin een aantal jonge bomen? Bij het maaien van het gras blijven de bomen dankzij de boomringen beschermd.

 

Het Cortenstaal heeft een mooie robuuste uitstraling die voor karakter in je tuin zorgt. De verouderde uitstraling is authentiek en tegelijk is de kwaliteit van het materiaal erg hoog. De legering die bestaat uit ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom is ontzettend sterk en gaat jarenlang mee. Richt je je tuin in met boomringen en anderen elementen van Cortenstaal, dan heb je er jarenlang plezier van.

 

Cortenstaal boomring van JF Cortenstaal

Met de Cortenstaal producten uit ons assortiment tover je je tuin om tot een levendig en karakteristiek geheel. Bepaal welke Cortenstaal boomring jouw voorkeur heeft en plaats online je bestelling. Bij vragen over het product of de bestelprocedure kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.