Cortenstaal borderrand kopen?

Borderranden van Cortenstaal
Borderranden van Cortenstaal

Verschillen in hoogtes en niveaus in de tuin zorgen voor een dynamisch en speels effect. Daarbij kun je denken aan het terras dat op een ander niveau ligt dan het gazon of aan borderranden met verschillende hoogtes. Kies voor Cortenstaal borderranden om die hoogteverschillen te benadrukken en om een sfeervolle uitstraling te creëren.

 

Een warme sfeer die met Cortenstaal wordt gerealiseerd

Wil je dat sfeer en stijl de boventoon voeren in je tuin, dan maak je een goede keuze met Cortenstaal. Deze metaallegering heeft een robuuste uitstraling en de natuurtinten zorgen voor warmte en gezelligheid. Een terrashaard of watertafel dat het middelpunt is van het terras of opvallende borderranden waarin prachtige planten en bloemen groeien, het Cortenstaal is de blikvanger in jouw tuin.

 

Cortenstaal borderrand

Cortenstaal borderrand in diverse afmetingen

Heb je een plek in de tuin waar je borderranden van Cortenstaal wilt plaatsen? Bij ons vind je borderranden van diverse afmetingen, waardoor je altijd een uitvoering vindt die op de aangewezen plek past. Ga je voor een borderrand van klein formaat met een afmeting van 70 bij 70 centimeter of wil je indruk maken met een uitvoering van 4 vierkante meter? Bepaal de grootte die in jouw tuin past en kies een rechthoekig of vierkant model. Let daarbij ook op de verschillen in hoogte die bepalend zijn voor de uitstraling.

 

Borderranden van Cortenstaal kopen bij JF Cortenstaal

Een opvallende borderrand die het middelpunt van de tuin vormt of een reeks borderranden van Cortenstaal met een verschil in hoogte die voor dynamiek zorgen. Wat je keuze ook is, wij hebben het model waar je naar zoekt. Bepaal de afmeting die je nodig hebt en plaats je bestelling. Schroom bovendien niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze producten of over de mogelijkheden om Cortenstaal op maat te bestellen.