Cortenstaal plantenbak kopen?

Plantenbak Cortenstaal zonder bodem
Plantenbak Cortenstaal met bodem

Met aandacht en groene vingers zorg jij ervoor dat het groen in je tuin er mooi bij staat. Je weet welke planten het goed doen in de winterseizoenen en hoe je voor kwetsbare soorten moet zorgen. En in de lente- en zomermaanden is jouw tuin gevuld met kleurrijke bloemen en bijzondere planten. Ook als je vingers iets minder groen zijn, kun je genieten van prachtige planten die je in onze Cortenstaal plantenbak plaatst.

 

Ontdek het aanbod in ons assortiment. Daarin vind je unieke plantenbakken in diverse vormen. Allemaal met die eigentijdse, robuuste uitstraling. Wij bieden plantenbakken met en zonder bodem aan, daarnaast hebben we ook plantenbakken in kleur.

 

Plantenbakken van Cortenstaal met een unieke uitstraling

Onze plantenbakken zijn van Cortenstaal gemaakt, wat betekent dat ze licht van gewicht en toch oersterk zijn. Het materiaal blijft bij de meest uiteenlopende weersomstandigheden zijn mooie uiterlijk behouden. Het groen in je tuin richt je optimaal in met onze plantenbakken die je combineert met Cortenstaal borderranden. Stel je het verrassende effect voor als je de robuuste metaallegering combineert met fijne en kleurrijke bloemen.

 

Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen

Ben je op zoek naar plantenbakken van Cortenstaal waar jouw planten perfect in passen? We verkopen plantenbakken in verschillende vormen en afmetingen waar je een keuze uit kunt maken. Van ruime rechthoekige plantenbakken waarin je een grote variatie aan groen in plaatst tot sierlijke vaasvormige plantenbakken. Vind je de gewenste maat niet in ons aanbod, dan overleggen we graag over de mogelijkheden om een plantenbak van Cortenstaal op maat te maken.

 

Cortenstaal plantenbak bij JF Cortenstaal

Wil je je tuin opnieuw inrichten en het groen combineren met robuust Cortenstaal? Kleed de tuin aan met onze unieke plantenbakken van Cortenstaal waarmee je een stijlvolle sfeer creëert. Bestel een van de plantenbakken uit ons assortiment of vraag naar de mogelijkheden voor Cortenstaal op maat. We staan je graag te woord om je vragen over het materiaal en over onze producten te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat je op korte termijn je groene vingers weer kunt gebruiken tijdens het tuinieren.