Cortenstaal tuinverlichting

Cortenstaal tuinverlichting is de perfecte toevoeging voor elke tuin of buitenruimte. Het heeft een unieke uitstraling die zowel robuust als elegant is, en het materiaal heeft ook nog eens een lange levensduur. In deze tekst zullen we dieper ingaan op wat Cortenstalen zijn, de voordelen van Cortenstaal tuinverlichting en waarom het zo populair is.

CORTENSTAAL TUINVERLICHTING

Stoere lamp van Cortenstaal.

Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Inclusief aardpin en montage instructies in PDF.

 

Oneindige mogelijkheden.

Geen bijzonder onderhoud van de sokkels.

Combinatie van sterkte en duurzaamheid.

Cortenstaal past perfect in zowel moderne én klassieke tuinen.

Ecologisch, want volledig recyclebaar.

Cortenstaal klasse A.

UV- en vorstbestending.

e27 fitting

Afmetingen model 1:

Lengte 100mm.

Breedte 100mm.

Hoogte 450mm.

Afmetingen model 2:

Lengte 100mm.

Breedte 100mm.

Hoogte 600mm.

€ 200,00

  • leverbaar
  • .

Voordelen van Cortenstaal tuinverlichting

  • Duurzaamheid: Cortenstaal is een duurzaam materiaal dat niet corrodeert of verzwakt, zelfs niet onder zware weersomstandigheden. Dit maakt het ideaal voor buitentoepassingen zoals tuinverlichting, die blootstaat aan regen, wind en zonlicht.
  • Esthetiek: Cortenstaal heeft een unieke, roestige uitstraling die in elk tuinontwerp past. De oranjebruine kleur van de roestlaag is zeer aantrekkelijk en zorgt voor een warme, rustieke uitstraling.
  • Onderhoudsarm: Cortenstaal tuinverlichting vereist weinig onderhoud. Het materiaal hoeft niet te worden geschilderd of gebeitst en kan gewoon worden schoongemaakt met een vochtige doek.
  • Maatwerk: Cortenstaal kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van een tuinontwerp. Het materiaal kan worden gesneden en gevormd tot verschillende maten en vormen om een uniek, op maat gemaakt stuk te creëren. 

Cortenstaal tuinverlichting is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, esthetische en onderhoudsvriendelijke verlichtingsoplossing voor hun tuin of buitenruimte. Het materiaal heeft een unieke, roestige uitstraling die in elk tuinontwerp past en de mogelijkheid om op maat te worden gemaakt, waardoor het een veelzijdige optie is. Bovendien is het materiaal bestand tegen zware weersomstandigheden, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik in de buitenlucht. Als de tuinverlichting je niet helemaal aanspreekt, kan je altijd nog even een kijkje nemen naar onze terrashaarden of vuurschalen.