Cortenstaal watertafel kopen?

Midden in de groene omgeving van je tuin of juist gecentreerd op een strak vormgegeven terras komt de Cortenstaal watertafel prachtig tot zijn recht. Ondertussen zorgt het geluid van het stromende water ervoor dat je even tot rust komt. Bekijk onze unieke watertafels gemaakt van Cortenstaal die als blikvanger een mooie plek in je tuin inneemt.


Sfeervol en authentieke watertafel

Wil je sfeer aan je buitenterras of tuin toevoegen? Kies voor de authentieke uitstraling van Cortenstaal waarmee je een robuuste en industriële tuininrichting realiseert. Het materiaal heeft een verweerde uitstraling waardoor het tot leven komt en karakter krijgt. Hoewel het lijkt of de Cortenstaal watertafel verouderd is, is dat zeker niet het geval. De samenstelling van ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zorgt ervoor dat het materiaal oersterk is en bestand is tegen ongunstige weersomstandigheden. Het water dat door de watertafel stroomt zal geen invloed hebben op de kwaliteit van het Cortenstaal.

 

Ondertussen stroomt het water rustig door en zorgt het voor een rustgevend geluid terwijl je de ontspanning in je eigen tuin zoekt. Wil je van je tuin een ontspanningsoord maken, dan zal de Cortenstaal watertafel hier zeker aan bijdragen. Bekijk daarnaast ons assortiment met sfeervolle tuinverlichting, terrashaarden en plantenbakken van Cortenstaal om die rust nog meer terug te laten komen.

Cortenstaal watertafel

Praktisch en duurzaam ontwerp

De Cortenstaal watertafel is een fraaie toevoeging aan je tuin. Om ervoor te zorgen dat je er jarenlang plezier van hebt, maken we een slimme constructie met hoogwaardige OASE-pomp en OASE LED-fontein die het water rustig laten stromen. Door de watertafels volledig af te lassen en de binnenkant te voorzien van een waterdichte polyreacoating, zullen er geen lekkages ontstaan.

 

Daarnaast kun je erop rekenen dat het Cortenstaal jarenlang goed blijft. Onder iedere weersomstandigheid blijft de kwaliteit van het uiterlijk en van de waterdichte constructie behouden. Bekijk de diverse formaten in ons assortiment en bepaal welke Cortenstaal watertafel een verrijking is voor jouw tuin.

 

Cortenstaal watertafel van JF Cortenstaal

Wil jij in je eigen tuin tot rust kunnen komen? Creëer een mooie plek voor onze Cortenstaal watertafel die met zijn rustieke uiterlijk voor sfeer zorgt en die met het kabbelende water de rust geeft die je zoekt. Voor vragen over de watertafel of over het materiaal kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord met persoonlijk advies.