Sokkel Cortenstaal kopen?

Ben je op zoek naar diverse elementen waarmee je je tuin sfeervol kunt inrichten? Met diverse Cortenstalen producten breng je eenvoudig een karakteristieke, industriële sfeer aan waar je jarenlang plezier aan hebt. Bekijk bijvoorbeeld onze sokkel van Cortenstaal die je op verschillende manieren een mooie plek in je tuin kunt geven.

Dichte sokkels Cortenstaal
u-vorm sokkels Cortenstaal

Verschillende stijlvolle uitvoeringen

Wil je je tuin een speelse inrichting geven, dan is Cortenstaal een erg geschikt materiaal om te gebruiken. De authentieke uitstraling zorgt voor een warme en industriële sfeer die erg mooi tot zijn recht komt in zowel een groene tuin als op een strak terras. Plaats de sokkel van Cortenstaal bijvoorbeeld op een centrale plek in de tuin waar alle aandacht naartoe gaat. Een sculptuur of een mooie plant die je erbovenop zet, krijgt op deze manier een prominente plek in de tuin.

 

Of speel met hoogteverschillen door diverse Cortenstaal sokkels met elkaar te groeperen. In ons aanbod vind je dichte en U-vormige sokkels die in verschillende hoogtes en breedtes zijn uitgevoerd. Door meerdere sokkels bij elkaar te zetten, kom je heel eenvoudig tot een stijlvol en speels geheel.

 

Hoge kwaliteit Cortenstaal

Kies je voor een sokkel van Cortenstaal, dan zul je hier jaren plezier aan beleven. Terwijl het verweerde uiterlijk van het materiaal zorgt voor een karakteristieke uitstraling, is de legering bestaande uit ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom oersterk. Hierdoor is het materiaal goed bestand tegen ongunstige weersomstandigheden. Zonder problemen kun je de sokkel het hele jaar door buiten laten staan.

 

In ons veelzijdig assortiment speelt Cortenstaal een prominente hoofdrol. De kwaliteit en de unieke uitstraling maakt dat we er graag mee werken om er de mooiste producten mee te maken. Bekijk het aanbod met onder andere Cortenstaal plantenbakken, Cortenstaal houtopslagen en Cortenstaal vuurschalen waarmee je van je tuin een sfeervol en karakteristiek geheel maakt.

 

Sokkel Cortenstaal bestellen bij JF Cortenstaal

Wil je Cortenstaal als hoofdelement in je tuin terug laten komen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de verschillende uitvoeringen van onze sokkel van Cortenstaal waarmee je de eerste authentieke elementen in je tuin aanbrengt. Heb je vragen over het product of over het materiaal? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de Cortenstalen producten in ons aanbod.