Bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 7 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 100 euro per pallet. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via jfcortenstaal@outlook.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Dit geld puur voor bestellingen die via de webshop zijn gedaan!


LET OP: als je hebt besteld en betaald, dan staat de order vast. De producten worden bij je afgeleverd en vanaf dan kun je bekijken of het bevalt of niet. Er kan dus niet halverwege het productieproces geannuleerd worden om wat voor reden dan ook.

 

Maatwerk

Producten die je niet via deze webwinkel koopt maar per mail of telefoon worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Het product word zo nauwkeurig mogelijk gemaakt en gecontroleerd. Echter blijft het hand en maatwerk!