Cortenstaal kantopsluiting kopen?

Geknipte kantopsluiting Cortenstaal
Enkele rand kantopsluiting Cortenstaal


Het terras waarop je tijdens de zomerdagen de zon opzoekt, het gazon waar je kinderen kunnen spelen en bloemperken die de tuin kleur geven. Je tuin kun je eenvoudig opdelen in verschillende zones om tot een stijlvol geheel te komen. Doe dat met een kantopsluiting Cortenstaal die niet alleen praktisch is, maar ook sfeer uitstraalt.

 

De uitstraling van Cortenstaal kantopsluiting

Cortenstaal is samengesteld uit ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom en heeft een robuuste uitstraling. Dat maakt de metaallegering uitermate geschikt wil je sfeer toevoegen in de tuin. Dat doe je door kantopsluiting of een terrashaard te plaatsen. Niet alleen het uiterlijk is reden om een Cortenstaal toe te passen. Het product is ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

 

Kantopsluitingen verkrijgbaar in diverse maten

Ben je op zoek naar een kantopsluiting die dient als omheining voor je gazon of border, bekijk dan de producten in ons assortiment. De kantopsluiting van Cortenstaal heeft een dikte van 2 of 3 mm en een hoogte die varieert tussen de 10 en 35 cm. We verkopen diverse uitvoeringen waar je jouw keuze uit maakt:

 

  • Kantopsluiting in een rechte uitvoering waarvan de randen geknipt zijn.
  • Kantopsluiting met enkele rand die luxe aandoet.
  • Kantopsluiting met een dubbele rand die zorgt voor extra stevigheid.
  • Hoekstukken waarmee je de kantopsluiting de hoek om laat gaan.

 

Wil je speelse hoogteverschillen in de tuin creëren, bekijk dan onze Cortenstaal borderrand die daarvoor geschikt voor zijn.

 

Kantopsluiting van Cortenstaal kopen bij JF Cortenstaal

Heb jij de verschillende tuinzones afgemeten en weet je hoeveel kantopsluiting van Cortenstaal je nodig hebt? Bepaal welke uitvoering je terug wilt zien in je tuin en plaats een bestelling in onze webshop. Heb je nog vragen over het materiaal of over het product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren bij het maken van je keuze.