Cortenstaal op maat?

Ben je op zoek naar een mooi terrashaard om er tijdens de koele avonden toch warm bij te zitten? Of wil je je tuin opdelen in verschillende vlakken en bloemperken die van elkaar worden gescheiden door borderranden? Kies voor het materiaal Cortenstaal waarmee je een unieke en eigentijdse uitstraling creëert.

Ben je benieuwd naar de opties voor Cortenstaal op maat? Lees verder op deze pagina over de producten die wij met zorg en aandacht voor jou maken. Van een brievenbus tot een schuttingdeel, met Cortenstaal op maat is heel veel mogelijk.

Cortenstaal op maat

De fraaie uitstraling van Cortenstaal

Cortenstaal is een metaallegering die is samengesteld uit ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Mogelijk herken je het materiaal terug in de scheepsbouw of in de architectuur, maar ook op kleinere schaal is Cortenstaal erg geschikt. Wil je een product van Cortenstaal op maat laten maken, dan kun je rekenen op een duurzaam en hoogwaardig stukje kunstwerk. De robuuste uitstraling en natuurlijke kleuren dragen bij aan een fijne sfeer in je achtertuin of op het terras.

 

Het lichte maar oersterke materiaal is ideaal voor gebruik buiten. In tegenstelling tot andere staalsoorten gaat Cortenstaal lange tijd mee. Wil je een uniek ornament in de tuin of een houtopslag Cortenstaal, vuurschaal Cortenstaal die op maat gemaakt is, met de kwaliteit van het materiaal heb je lang plezier van je product. 

Cortenstaal op maat bestellen

Cortenstaal op maat producten

Zoek je een uniek product dat op maat is gemaakt en uit Cortenstaal is samengesteld? Bekijk dan eens ons aanbod waar je de vakkundigheid en het oog voor detail in terugziet. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van Cortenstaal waarmee we de mooiste items voor in de tuin kunnen maken. Bij Cortenstaal op maat kun je denken aan de volgende producten: 

  • schuttingdelen
  • sokkels
  • ornamenten
  • terrashaarden
  • keerwanden
  • brievenbussen
  • wandbekleding
  • vijverranden

Naast de producten die we naar wens voor je op maat maken, vind je in ons online assortiment ook een aanbod met unieke items die je een plek in de tuin kunt geven. Wat dacht je van onze Cortenstaal plantenbakken waarin de buitenplanten en -bloemen een bijzondere plek krijgen. 

Cortenstaal op maat laten maken?

Cortenstaal op maat? Bel naar JF Cortenstaal

Heb je een vijver in de tuin die je wilt omsluiten met een vijverrand van Cortenstaal? Of wil je eens wat anders dan een standaard houten omheining en mogen wij voor jou schuttingdelen van Cortenstaal op maat samenstellen?

 

We hebben ervaring met dit bijzondere materiaal en weten er de meest unieke producten mee te maken. Dat doen we ook graag voor jou. Heb je specifieke wensen voor een product op maat of ben je je aan het oriënteren over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en geef je wensen of vragen aan ons door. We informeren je over wat wij voor je kunnen betekenen om tot een prachtig stukje kunst te komen dat bij jou in de tuin komt te staan. Voor je het weet zit je heerlijk in de achtertuin te genieten van een behaaglijk warm vuurtje uit de authentieke en handgemaakte haard.